İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı açıklamada Bakanlar Kurulunun yarın mağdurlara yönelik kapsamlı bir destek paketini onaylayacağını bildirdi.
Destek paketi kapsamında zorunlu yolcu sigortası ödemelerinin iki katına çıkarılması, tazminatların önceden ödenmesini sağlayacak bir mekanizma oluşturulması ve geçici iş göremezlik durumlarına yönelik özel bir prosedür uygulanması planlanıyor.
Mağdurlara yardım edilmesinin en acil ve öncelikli konu olduğunu vurgulayan Sanchez, zorluklar karşısında İspanya toplumunun dayanışma içinde hareket ettiğini belirtti. Kamu hizmetlerinde görev yapan çalışanlara teşekkür eden Sanchez, kamusal hizmetlerde yapılan her kesintinin toplumun birbirini koruma kapasitesini de azalttığını ifade etti.
Hibya Haber Ajansı
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
9820 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5920 kez okundu
3
Keskinbıçak ve Bulut Aileleri Barıştı-(VİDEO)
3011 kez okundu
4
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Kazakistan Cumhuriyet Günü’nü kutladı
2156 kez okundu
5
Küba’da Görme Engelliler için Ulusal Rehabilitasyon Merkezi yeniden açıldı
1453 kez okundu