İmsak Vakti 02:00
02:00
İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi’nin destek ve himayelerinde yürütülen, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Engelsiz Aile Akademisi projesi kapsamında engelli bireyler ve aileleri Harran’da ağırlandı.
Harran Belediyesi, engelli bireylerin ve ailelerinin toplumsal yaşama katılımını güçlendirmeyi; eğitim, kültür ve sanat faaliyetleriyle birlikte üretmelerine ve yeni deneyimler kazanmalarına imkân sunmaya ve destek olmaya devam ediyor.
Teknofest ziyareti kapsamında Şanlıurfa’ya gelen ve Harran’da misafir edilen engelli bireyler, Harran Belediyesi ve Harran Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde tarihin, bilimin ışığında ağırlandı.
Engelliler gençler öğretmenleri eşliğinde yaklaşık beş aydır vatan sevgisi temalı halk oyunları gösterisine hazırlanıyor. Her prova, onların emeğini ve sahneye çıkma heyecanını büyüttü.
Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Çorum Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları: Çorum’dan Şanlıurfa’ya uzanan bu yolculukta çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında olmak, hazırladıkları gösteriyi daha geniş kitlelerle buluşturmak istiyoruz. Şanlıurfa ve Harran’daki programımız boyunca yerel ve ulusal basının ilgisi, çocuklarımızın emeğinin görünür olmasına değerli bir katkı sağladı. Bu anlamlı çalışmaya destek veren Sayın Bakanımız Mustafa Çiftçi’ye, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğüne ve katkı sunan tüm kurum ve gönüllülerimize çocuklarımız ve ailelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Açıklamasında bulundu.
Çorum önceki dönem AK Parti İl Başkanı Avukat Murat Günay: Başta Harran Belediyesi ve Harran Kaymakamlığı olmak üzere emeği geçen bizleri misafir eden herkese çok teşekkür ederim. İfadelerini kullandı.
Şanlıurfa Havalimanı yakınlarında otobüs ile servis minibüsü çarpıştı
1
Vali Şıldak Acı Haberi Duyurdu: 3 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
13355 kez okundu
2
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
9625 kez okundu
3
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
8143 kez okundu
4
SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI: PARTİLER DEĞİL, KİMLİKLER KARIŞTI
6393 kez okundu
5
Eskimeyen Dostlar, Her Hafta Tazelenen Dostluklar
2014 kez okundu