İmsak Vakti 02:00
02:00
MSB açıklamasında, İsrail’in bölgede istikrarsızlığı artıran saldırıları ile yayılmacı tutumunun sürdüğü belirtildi.
İsrail’in Gazze’de düzenlediği saldırılarda kadın ve çocukların hayatını kaybetmeye devam ettiği ifade edilen açıklamada, yasa dışı yerleşimci faaliyetlerinin teşvik edildiği ve bölgeye gönderilen yakıt ile inşaat malzemelerinin girişinin engellendiği kaydedildi. Açıklamada, bu uygulamaların yerinden edilen Filistinlilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanmasını ve hastanelerin işletilmesini zorlaştırdığı bildirildi.
Açıklamada ayrıca İsrail’in Lübnan’ın güneyindeki yıkım faaliyetlerini sürdürerek Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal ettiği ve Suriye’nin güneyindeki yerleşim yerlerine yönelik saldırılarını devam ettirdiği belirtildi.
MSB, İsrail’in eylemlerinin uluslararası hukuka yönelik kamuoyu nezdindeki inancı zedelediğini belirterek, bu eylemlere derhal son verilmesi gerektiğini bildirdi.
Hibya Haber Ajansı
İnegöl’de Kurşunlu Mahallesi’ndeki 8 sokakta sathi kaplama yapıldı
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7788 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5893 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1280 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1157 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1015 kez okundu