USD
EURO
ALTIN

900 Lise Öğrencisine Giyim Yardımı

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER, eğitim ve öğretime desteklerini tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni eğitim öğretim yılının açılışında öğrenim gören 10 bin ilk ve orta okul öğrencisine kırtasiye yardımında bulunurken, geçtiğimiz hafta içerisinde ise lisede öğrenim gören 900 öğrenciye bot,mont,pantolon, kazak ve çoraptan oluşan 4500 parça giyim desteğinde bulundu. Bozova Kız […]

900 Lise Öğrencisine Giyim Yardımı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER, eğitim ve öğretime desteklerini tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni eğitim öğretim yılının açılışında öğrenim gören 10 bin ilk ve orta okul öğrencisine kırtasiye yardımında bulunurken, geçtiğimiz hafta içerisinde ise lisede öğrenim gören 900 öğrenciye bot,mont,pantolon, kazak ve çoraptan oluşan 4500 parça giyim desteğinde bulundu. Bozova Kız İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda dağıtımı gerçekleştirilen giyim yardımına Kaymakam/ Belediye Başkanı Zekeriya Göker başta olmak üzere Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve STKlar katıldı. Giyim dağıtımında Kaymakam/Belediye Başkanı Zekeriya Göker, öğrencilerle tek tek ilgilenerek istedikleri kıyafet ve ayakkabıları beğenmeleri için de yardımcı olurken öğrencileri kendi elleri ile giydirdi. Giyim yardımını alan öğrenciler, Kaymakam/Belediye Başkanı Sayın Zekeriya Göker’e  teşekkür ederek, mutluluklarını ifade ettiler.

ÖĞRENCİLER ÜŞÜMESİN

İlçemiz genelinde eğitim gören liseli öğrencilerin kış aylarındaki ihtiyaçlarının karşılanması adına 4500 giyim malzemesi öğrencilerin kış aylarında üşümesin diye eğitim ve öğretimlerini rahatlıkla görmelerini sağlamak adına Bozova Kaymakamlığı 900 lise öğrencisine giyim desteğinde bulundu.

FACEBOOK YORUMLARI