USD
EURO
ALTIN

75.Yıl MTAL sezonu açtı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova’nın tanıtımında en büyük katkıyı spor müsabakaları ve sportif oyunlar öncü oluyor. Bozova 75.Yıl MTAL spor kulübü yeni kurulmasına rağmen ilk sezonda kendi grubunda şampiyon olarak adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Daha yeni kurulmasına rağmen ilk sezonda güçlü bir kadro kurarak hedefini şampiyon olarak belirleyen Bozova 75:yıl MTAL spor kulübü istediği şampiyonluğu […]

75.Yıl MTAL sezonu açtı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova’nın tanıtımında en büyük katkıyı spor müsabakaları ve sportif oyunlar öncü oluyor. Bozova 75.Yıl MTAL spor kulübü yeni kurulmasına rağmen ilk sezonda kendi grubunda şampiyon olarak adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Daha yeni kurulmasına rağmen ilk sezonda güçlü bir kadro kurarak hedefini şampiyon olarak belirleyen Bozova 75:yıl MTAL spor kulübü istediği şampiyonluğu ilk sezonda aldı. 2.amatör liginde başlayan 75:Yıl MTAL spor kulübü önümüzdeki sezon 1.Ligde mücadele verecek.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Bozova 75.Yıl MTAL spor kulübü ekim ayında başlanması beklenen yeni sezon öncesinde hazırlıklarına şimdiden başladı. Sezonun ilk hazırlığını geçtiğimiz cuma günü Bozova stadyumunda takım yönetim ve teknik heyetle start veren MTAL spor kulübü yeni sezonda yeni ligde hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Takım ile sezonun ilk hazırlık çalışmalarına katılan Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım, ‘takım olarak çok güçlü ve iddialı bir ekibiz. Geçtiğimiz sezon ilçemize yaşattığımız şampiyonluğu yeni sezonda ve yeni ligde de bunu tüm taraflarımıza ve Bozova’mıza yaşatacağız. Hedefimiz belli takım olarak Bozova’mızı en iyi şekilde temsil etmek ve Bozova’nızın ismini öncelikle 1. Amatör ve daha sonra ise 3.Lige taşımak için mücadele vereceğiz. Bunu başaracak güçte ve kadroya sahibiz. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolunda bizleri yalnız bırakmayan başta tüm taraftarımızı ve Bozova halkımız olmak üzere Bozova Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Zekeriya Göker’e,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İlçe Gençlik Spor müdürlüğüne, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına takımımım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Yeni sezonda yine herkesin vereceği destekle bu takımı İnşallah üst gruba taşıyacağız. Bu arada geçen hafta idrak ettiğimiz kurban bayramını başta tüm İslam alemine Bozova’lı halkımıza huzur güven,sıhhat ve mutluluk getirmesini diliyorum’ dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Geçtiğimiz Cuma günü sezonun ilk hazırlıklarına başlayan Bozova 75:Yıl MTAL sporcuları büyük bir heyecan ve istekle yeni sezona merhaba dediler. Sezonun ilk hazırlık maçında futbolcuların bir hayli istekli oldukları gözlendi. Tüm futbolcular takım olarak yeni sezonda yeni ligde büyük başarılara imza atacaklarını belirtirlerken, ‘ takımın başarısı Bozova’nın başarısı olacaktır. Birlikte şampiyonluğu bir kez daha yaşayacağız. Biz buna hazırız. Bozova’lı halkımızda tüm taraftarlarımızda buna hazır olduklarını biliyoruz. Onların vereceği, destekle sezon sonunda şampiyonluk kupasını bir kez daha kaldırarak ikinci kez şampiyonluğu bu ilçeye yaşatacağız’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI