USD
EURO
ALTIN

75. MTAL spor lige iddialı hazırlanıyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Geçtiğimiz yıl kurulan 75.Yıl MTAL spor ilk sezonda 2.amatörde kendi grubunda şampiyon olarak 1.Lige yükseldi. 1. Lig a grubunda mücadele verecek olan 75. MTAL spor ligin ilk maçını deplasmanda Halfeti sporla yapacak. Bozova Gençlik spor tesislerinde hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren 75 MTAL spor kadrosuna yeni kattığı futbolcularla daha da güçlendirdi. Yeni sezonda […]

75. MTAL spor lige iddialı hazırlanıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Geçtiğimiz yıl kurulan 75.Yıl MTAL spor ilk sezonda 2.amatörde kendi grubunda şampiyon olarak 1.Lige yükseldi. 1. Lig a grubunda mücadele verecek olan 75. MTAL spor ligin ilk maçını deplasmanda Halfeti sporla yapacak. Bozova Gençlik spor tesislerinde hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren 75 MTAL spor kadrosuna yeni kattığı futbolcularla daha da güçlendirdi. Yeni sezonda kendi gurubunda şampiyon olarak üst lige çıkmak adına gerek yaptığı yeni transferlerle gerekse hazırlıklarla adeta göz dolduruyor. 75, MTAL spor kulüp başkanı Ömer Yıldırım gerek yeni transferlerle gerekse takım ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, ‘ takım olarak yeni sezona hazırız. 13 ekimde deplasmanda Halfeti spor ile yapacağımız ilk maçımızda üç puanla sahadan ayrılan taraf olmak istiyoruz. Hedefimiz büyük ligi şampiyon olarak tamamlamaktır. Takım olarak çok güçlü bir kadroya sahibiz. Gerek takımdaki oyuncularımız olsun gerekse takıma yeni katılan oyuncularımız olsun hepside büyük bir potansiyele sahip futbolcular takıma ve tüm teknik heyeti yeni sezonda şimdiden başarılar diliyorum’ dedi.

TARAFTARDAN DESTEK

75.MTAL spor yeni sezonda yeni grupta vereceği mücadelede taraftarlardan da tam destek verileceği öğrenildi. Taraftarlar gerek deplasmandaki maçlara gerekse kendi evinde yapacağı maçlarda 75. MTAL sporu yalnız bırakmayacaklarını belirtirlerken, ‘ ilçemizi temsil eden tüm takımlarımıza sonuna kadar destek vereceğiz. Takımlarımızın başarılı olması için 12. Oyuncu olarak görülen biz taraftarlarda üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz’ dediler.öte yandan cumartesi günü yukarı göklü ile yapılan hazırlık maçında 75. MTAL spor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak yeni sezon öncesinde büyük umut verdi. 

FACEBOOK YORUMLARI