USD
EURO
ALTIN

6 bin öğrenciye giyim yardımı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirilen eğitim yardımları bu yılda devam ediyor. Bozova Kaymakamlığı ve Bozova Belediyesi işbirliği ile tüm ilk okul ve orta okul birinci sınıf öğrencilerine toplamda 18 bin 605 parça Mont,Bot,Pantolon ve kazak dağıtımı gerçekleştirildi. Bozova kent merkezindeki tüm ilk ve orta okul birinci sınıf öğrencilerin yanı sıra kırsal mahallelerdeki öğrencilere […]

6 bin öğrenciye giyim yardımı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirilen eğitim yardımları bu yılda devam ediyor. Bozova Kaymakamlığı ve Bozova Belediyesi işbirliği ile tüm ilk okul ve orta okul birinci sınıf öğrencilerine toplamda 18 bin 605 parça Mont,Bot,Pantolon ve kazak dağıtımı gerçekleştirildi. Bozova kent merkezindeki tüm ilk ve orta okul birinci sınıf öğrencilerin yanı sıra kırsal mahallelerdeki öğrencilere de dağıtımı gerçekleştirilen giyim yardımına Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Yarbuğlubaş, Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Veysel Can, Vakıf mütevelli heyeti,İlçe Emniyet Amiri, Jandarma Garnizon Komutanı katıldılar.

SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDULAR

Bozova İlçe genelindeki tüm ilk okul ve orta okul birinci sınıflarına dağıtım gerçekleştirilen giyim yardımında öğrenciler aldıkları paketleri büyük bir sevinç içerisinde aldılar. Öğrencilere giyim yardımı yapan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, ‘öğrencilerin evinci bizim sevincimizdir. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Çocuklarımızın gülmesi bize büyük sevinç vermektedir’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI