USD
EURO
ALTIN

32 kişinin yüzü güldü

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- İş hayali ile işe girmek için Bozova ilçe genelinde 311 kişi İş kur müdürlüğüne müracaat ederek listede isminin çıkmasını bekledi. Bozova belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda noter huzurunda yapılan kura çekiminde sadece 32 kişinin yüzü gülerken, ismi listede çıkmayanlar ise adeta isyan ettiler. Daha şeffaf bir ortam kimsenin hakkının kimseye geçmeyeceği şekilde […]

32 kişinin yüzü güldü
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- İş hayali ile işe girmek için Bozova ilçe genelinde 311 kişi İş kur müdürlüğüne müracaat ederek listede isminin çıkmasını bekledi. Bozova belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda noter huzurunda yapılan kura çekiminde sadece 32 kişinin yüzü gülerken, ismi listede çıkmayanlar ise adeta isyan ettiler. Daha şeffaf bir ortam kimsenin hakkının kimseye geçmeyeceği şekilde kura çekimi yapılırken, kura çekimi sonrasında umutlarını ve hayallerini iş-kura bağlayan yüzlerce kişi yine hayal kırıklığı yaşadığı görüldü.

İŞSİZLİK HAT SAFHADA

Özellikle evine her gün sıcak bir ekmek götürmek adına kapı kapı dolaşarak iş bulamayan ve umutlarını iş-kura bağlayan yüzlerce Bozova’lı işsiz yine hayallerin peşinde koşmak ve umutlarını başka bahara bırakmak için Bozova çok amaçlı toplantı salonunda yapılan kura çekiminden sonra evin yolunu tuttular.

NOTER HUZURDA KURA ÇEKİMİ

Bozova ilçe milli eğitim müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere iş-kur Şanlıurfa il müdürlüğüne müracaat eden 311’den sadece 32 kişinin ismi listeden çıktı. Listede ismi çıkanlar sevinirken, ismi çıkmayanlar ise adeta isyan ettikleri görüldü. Noter huzurunda yapılan kura çekiminde hiç kimsenin hakkı kimseye geçmemesi içinde adeta akla kara seçildi. İsimler daha önce küçük listelere yazılarak çekim için hazırlanan kavanoza konuldu. İsmi çıkanlar tek tek listeden geçilerek ismi aynı olanlara dikkat edildi.

FACEBOOK YORUMLARI