USD
EURO
ALTIN

25 ton pamuk küle döndü

Dutluk mahallesinde ikamet eden Orhan Aslan isimli çiftçinin 25 ton pamuğu bilinmeyen bir deneden dolayı çıkan yangında küle döndü. Fuat ARSLAN BOZOVA- Dutluk kırsal mahallesinde bilinmeyen bir neden dolayı, Orhan Aslan isimli çiftçinin deposunda çıktı. Yangında 25 tonluk pamuk ve traktörü yandığı öğrenildi. Depoda çıkan yangın kısa sürede depoda bulunan pamuğa sıçraması ile birlikte yangın […]

25 ton pamuk küle döndü
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Dutluk mahallesinde ikamet eden Orhan Aslan isimli çiftçinin 25 ton pamuğu bilinmeyen bir deneden dolayı çıkan yangında küle döndü.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Dutluk kırsal mahallesinde bilinmeyen bir neden dolayı, Orhan Aslan isimli çiftçinin deposunda çıktı. Yangında 25 tonluk pamuk ve traktörü yandığı öğrenildi. Depoda çıkan yangın kısa sürede depoda bulunan pamuğa sıçraması ile birlikte yangın büyüdü. Çıkan yangına müdahalede bulunan İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarında bulundu. Çıkan yangın ile ilgili olarak olay yerine giden Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, çiftçi ve üretici Orhan Aslan’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. yanan pamuk ile ilgili bir açıklamada bulunan oda başkanı Fuat Almas, ‘pamuğu yanan çiftçi ve üretici Orhan Aslan kardeşimize öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Maddi olarak sıkıntı yaşayan çiftçimizin böylesi bir yangın ile birlikte daha da büyük bir sıkıntıya girdiğini öğrendik’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI