USD
EURO
ALTIN

15 temmuz demokrasi turnuvasında Bozova 3’cü oldu

Akçakale Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik Spor müdürlüğü tarafından Akçakale ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü turnuvasında Bozova Belediye U18 futbol takımı turnuvada 3’cü oldu. Abdurrahim ALTUN BOZOVA- Bozova Belediyesi U18 futbol takımı Akçakale ilçesinde Akçakale Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik spor müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü turnuvasında Şanlıurfa […]

15 temmuz demokrasi turnuvasında Bozova 3’cü oldu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Akçakale Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik Spor müdürlüğü tarafından Akçakale ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü turnuvasında Bozova Belediye U18 futbol takımı turnuvada 3’cü oldu.

Abdurrahim ALTUN

BOZOVA- Bozova Belediyesi U18 futbol takımı Akçakale ilçesinde Akçakale Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik spor müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü turnuvasında Şanlıurfa il genelinde katılan takımlar arasında turnuvada 3’cü olarak kupasını aldılar. 15 Temmuz gecesinde aldıkları kupayı Bozova kent meydanında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik anma etkinliklerinde kupalarını Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve İlçe Kaymakamı Akın Oruç’a takdim ettiler. Düzenlenen turnuvada 3’cu olan U18 futbol takımını tebrik eden Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve İlçe Kaymakamı Akın Oruç, tüm sporcuları başarılarından dolayı kutladılar. Futbolcularla görüşen Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ bugün 15 temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günüdür. Bu kupa sadece ilçemize kazandırılmış bir kupa değildir. Aynı zamanda 15 temmuz darbe girişiminde şehit olan tüm şehit ve gazilerimize armağandır. Tüm sporcularımızı tekrardan tebrik ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI