USD
EURO
ALTIN

Bozova belediye spor dolu dizgin

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Büyükşehir Belediyesi 1. Amatör B grubunda lider Bozova Belediye spor bu hafta deplasmanda Viranşehir İdman Yurdu spor ile oynadığı maçta 90 dakika sonunda sahadan 3 puanı 3-1 skorla alarak evine döndü. Mavi beyazlı takım ligde şampiyonluk için emin adımlarla ilerlerken önüne gelen tüm rakiplerini bir bir devirmeye devam ediyor. BOZOVA BELEDİYESİ DOLU […]

Bozova belediye spor dolu dizgin
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Büyükşehir Belediyesi 1. Amatör B grubunda lider Bozova Belediye spor bu hafta deplasmanda Viranşehir İdman Yurdu spor ile oynadığı maçta 90 dakika sonunda sahadan 3 puanı 3-1 skorla alarak evine döndü. Mavi beyazlı takım ligde şampiyonluk için emin adımlarla ilerlerken önüne gelen tüm rakiplerini bir bir devirmeye devam ediyor.

BOZOVA BELEDİYESİ DOLU DİZGİN

Büyükşehir Belediyesi 1. Amatör B gurubunda liderlik koltuğunda bulunan Bozova belediye spor şampiyonluk yolunda bu haftayı da es geçmedi. Viranşehir İdman Yurdu deplasmanında  üç puanı 3-1 skorla alan lider Bozova Belediye spor puanını 28 yükseltti. Bozova Belediyesi ligde oynadığı 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetle 28 puan liderliğini sürdürüyor. Önümüzdeki hafta kendi evinde ligin güçlü takımlarından Türk Telekomu konuk edecek olan Bozova Belediye spor bu maçı da alarak şampiyonluk yolunda yoluna devam etmesi bekleniliyor.

 

FACEBOOK YORUMLARI