USD
EURO
ALTIN

75.Yıl MTAL sporun rakipleri belli oldu

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- 2019-2020 Şanlıurfa 1.Amatör A grubunda oynayacak takımlar ve fikstürü belli oldu. Bozova 75.Yıl MTAL sporunda aralarında olduğu A grubu takımları şöyle oluştu. Viranşehir Belediye spor, Yukarı Göklü,Harran ova spor, Çamlıdere spor,Viranşehir Eğitim spor, Viranşehir spor, Yenişehir spor,Reha Gençlik spor, Karşıyaka spor, 75.YIL MTAL SPORDA HEDEF ŞAMPİYONLUK Bozova 75.Yıl MTAL spor yeni sezonda […]

75.Yıl MTAL sporun rakipleri belli oldu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- 2019-2020 Şanlıurfa 1.Amatör A grubunda oynayacak takımlar ve fikstürü belli oldu. Bozova 75.Yıl MTAL sporunda aralarında olduğu A grubu takımları şöyle oluştu. Viranşehir Belediye spor, Yukarı Göklü,Harran ova spor, Çamlıdere spor,Viranşehir Eğitim spor, Viranşehir spor, Yenişehir spor,Reha Gençlik spor, Karşıyaka spor,

75.YIL MTAL SPORDA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Bozova 75.Yıl MTAL spor yeni sezonda 1.Amatör A grubunda vereceği şampiyonluk mücadelesi öncesinde takım olarak hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Takım haftanın belirli günlerinde Bozova kent sahasında yaptığı hazırlıkların yanı sıra takımın daha iyi motive olması içinde çalışmalar yapılıyor. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan 75.yıl MTAL spor sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırarak ikinci kez Bozova’ya şampiyonluğu yaşatmayı hedefliyor.

ANTRENÖR ÇAĞIRAN SEZON SONUNDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

75.Yıl MTAL spor antrenörü Mahmut Çağıran Takım olarak yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Takıma yeni katılan oyuncularımla diğer oyuncularımızın kısa sürede uyum sağlamaları bizleri son derece memnun etmiştir. Takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Yeni sezonun ilk maçında üç puan alarak lige ve yeni sezona merhaba diyeceğiz.ilk maçımızı kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde oynayacağız. İlk maç bizim için çok önemli ilk maçta alacağımız puan ve puanlarla lige merhaba diyeceğiz.

İLK HAFTA MAÇLARI

75.Yıl MTAL sporun yeni sezonda oynayacağı 1. Amatör A grubunda fikstürün ilk hafta maçları şöyle;

75.Yıl MTAL spor-Yenişehir spor

Viranşehir Belediye-Viranşehir Eğitim

Yukarı Göklü-V.Şehir Spor

Harran Ova spor-Reha Gençlik

Çamlıdere spor Karşıyaka spor

SEZON ÖNCESİ İLK BULUŞMA

75.YIL MTAL Spor takımına geçtiğimiz hafta İşadamı Adil Avcı tarafından verilen akşam yemeğinde takım yöneticileri teknik heyet ve futbolcular Çatak tesislerinde Mavi Boncuk teknesinde bir araya geldiler. Takım yemek öncesi ve sonrasında tekne de stres atarak yeni sezona hazır olduklarını gösterdiler. Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım yemek sonrasında yaptığı açıklamada, ‘ takım olarak yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Takımın hazırlık ve yeni sezon öncesinde başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına,işadamlarımız STK’lar ve halkımızın bize verdiği destekten dolayı da kulübüm ve takımım adına teşekkür ediyorum. Bugün takıma verilen akşam yemeğinden dolayı da işadamı Adil Avcı’ya da ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI