USD
EURO
ALTIN

Gençlerden Aksoy’a tam destek

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen gençlik buluşmasına AK Parti Bozova Gençlik Kolları ev sahipliğinde gençlik buluşmasına Bozova merkez ve kırsalında gelen gençler adeta damga vurdu. Gençlik kolları tarafından organize edilen gençlik buluşmasına AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Bozova Koordinatörü Ahmet Alpay, Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, AK Parti Bozova Belediye Başkan […]

Gençlerden Aksoy’a tam destek
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen gençlik buluşmasına AK Parti Bozova Gençlik Kolları ev sahipliğinde gençlik buluşmasına Bozova merkez ve kırsalında gelen gençler adeta damga vurdu. Gençlik kolları tarafından organize edilen gençlik buluşmasına AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Bozova Koordinatörü Ahmet Alpay, Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy ve yüzlerce genç katıldı. Gençlik buluşmasında açılış konuşmasını yapan Bozova AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş, ‘gençlik olarak her zaman AK Parti Belediye başkanımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. 31 Mart gecesi AK Parti Bozova’da büyük bir zaferle çıkacaktır. Gençler olarak Ak Parti adayımıza sonuna kadar destek vereceğiz’ dedi. AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ise Gençliğine sahip çıkmayan ülkeler çökmeye mahkumdur. AK Parti olarak bugüne kadar her zaman gençlerimize önem verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bugün burada bulunan tüm gençlerimize şahsım ve ilçe başkanlığım adına teşekkür ediyorum’ dedi. AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy ise, ‘gençlerimizle her zaman gurur duydum ve duymaya da devam edeceğim. Gençlerimize ayrı önem veriyorum. Gençlerimiz bizim aydınlık yarınlarımızdır. Bugün burada bulunan yüzlerce gencimizin gözlerinde şunu gördüm AK Parti Bozova’da kazanmıştır. Burada bulunan ve gelemeyen tüm gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’dedi.

AKSOY’A DESTEKLER ÇIĞ GİBİ ARTIYOR

31 Martta yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy’a destekler çığ gibi artarak devam ediyor. Bozova kent merkezinde bulunan seçim bürosuna her geçen gün destekler artarak devam ediyor. Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy’a destek vermek için seçim bürosuna akın ediliyor. Seçim bürosu her akşam adeta miting alanı gibi dolup taşıyor.

FACEBOOK YORUMLARI