USD
EURO
ALTIN

Bozova’lı seçmen AKSOY dedi

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 Mart 2019 yerel seçimler tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de yapıldı. 35 bin seçmende 29 bin 573 seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Yapılan oy sayımında AK Parti Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy 14 bin 100 HDP Belediye Başkan adayı Mahmut Çakmak ise 10 bin 832 oy aldı Saadet Partisi […]

Bozova’lı seçmen AKSOY dedi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 Mart 2019 yerel seçimler tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de yapıldı. 35 bin seçmende 29 bin 573 seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Yapılan oy sayımında AK Parti Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy 14 bin 100 HDP Belediye Başkan adayı Mahmut Çakmak ise 10 bin 832 oy aldı Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Adil Karaçizmeli ise bin 532 oy aldı.

SEÇMEN AKSOY DEDİ

31 Mart yerel seçimlerinde Bozova’lı seçmenler Belediye başkanı olarak kendilerine hizmet edecek adayı belirlemek için dün sandık başına gitti. Yapılan seçim sonucunda kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Belediye başkan adayı Suphi Aksoy’a 14 bin 100 seçmen oy verirken, en yakın parti olan HDP’ye 10 bin 832 oy verildi. Saadet partisi ise bin 532 oy aldı. Seçim sonuçları sonrasında seçim bürosu önünde toplanan binlerce Bozova’lıya seslenen Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy, bugün yapılan yerel seçimlerinde bana destek verende vermeyende tüm halkımıza 5 yıl boyunca hizmet vereceğim. Seçim çalışmaları süresince bana destek veren Başta İlçe Başkanımız Süleyman Deveci ve yönetimine, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş ve yönetimine Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara ve yönetimine, belediye meclis üyelerimize belediye meclis üyesi adaylarımıza, mahalle temsilcilerimize, 7’de 77’ye herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca İl Başkanımıza Milletvekillerimize, AK Parti Bozova İlçe koordinatörümüze, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi hizmet zamanı diyerek ilk günden itibaren ilçe merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerimize ayrım yapmadan hizmet edeceğiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI