USD
EURO
ALTIN

Okul ziyaretleri tam gaz

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Nurullah Karakeçili ve Şube müdürleri Sedat Göktürk Bozova ilçe kırsalında bulunan Uzunburç İlkokulunu,Yaylak İlkokulunu/Ortaokulunu, Yaylak Şehit Müslüm Göçer Anaokulunu, ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileriyle bir araya geldiler. Okullarla  ile ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle diyalog içerisinde olmak ve yaşanılan sorunlara pratik çözümler bulabilmek […]

Okul ziyaretleri tam gaz
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Nurullah Karakeçili ve Şube müdürleri Sedat Göktürk Bozova ilçe kırsalında bulunan Uzunburç İlkokulunu,Yaylak İlkokulunu/Ortaokulunu, Yaylak Şehit Müslüm Göçer Anaokulunu, ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileriyle bir araya geldiler.

Okullarla  ile ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle diyalog içerisinde olmak ve yaşanılan sorunlara pratik çözümler bulabilmek amacı ile okul ziyaretlerine devam ettiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakeçili, ‘ yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadı. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldık, okulları dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz,dedi.

KAYMAKAM KAZAR OKUL ZİYARETLERİNDE

Bozova İlçe Kaymakamı görevine geldiği günden bu yana eğitime büyük önem veren Bozova İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, kul idarecileri öğretmen ve öğrencilerle buluşmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Eğitim öğretim anlamında ilçenin hak ettiği noktaya ulaşması için İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Nurullah Karakeçili, ile birlikte ilçe merkez ve kırsal mahallelerde bulunan anaokulları başta olmak üzere Yaslıca İlkokul,ortaokulunu ve Dutluca Şehit Habip Şahin ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek okul idarecileri öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek hem sohbet ediyor. Hem de sorun ve sıkıntıları dinleyerek çözümü noktasında gerekli adımları atmaya devam ediyor.

 

FACEBOOK YORUMLARI