USD
EURO
ALTIN

Haydi hayırlısı

İlçenin kaderi sadece belli kişilere bağlı değildir. Bu ilçe herkesin bu ilçede yaşayan bu ilçenin ekmeğini suyunu içen herkes bu ilçeye hizmet etmek zorundadır. Bozova ilçesinin kaderi sadece iki dudak arasında da değildir. Kişi veya kişileri rendice edecek belden aşağı vuracak sözlerden de söylenimlerden de herkesin uzak durması gerekiyor. Koltuklar gelip geçicidir. Mahkemeler kadıya mülk […]

Haydi hayırlısı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

İlçenin kaderi sadece belli kişilere bağlı değildir. Bu ilçe herkesin bu ilçede yaşayan bu ilçenin ekmeğini suyunu içen herkes bu ilçeye hizmet etmek zorundadır. Bozova ilçesinin kaderi sadece iki dudak arasında da değildir. Kişi veya kişileri rendice edecek belden aşağı vuracak sözlerden de söylenimlerden de herkesin uzak durması gerekiyor. Koltuklar gelip geçicidir. Mahkemeler kadıya mülk değildir.

Önemli olan gelecek kişi veya kişilerin mevcut hizmetlere yapacağı katkı ve yeniliklerdir. 2014 yılından bu yana AK Parti Bozova İlçe başkanlığını yapan ve daha öncesinde de hizmet yapan kişiyi hoş görmek ve yaptığı kalıcı ve güzel hizmetlerinden dolayı da teşekkür etmek gerekir.

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün Cuma günü il başkanlığı ve Genel merkez tarafından alınan karar ile görevinden alındı. Yerine gelecek başkan adayın ilçeye daha güzel hizmetler sunma adına güzel hizmetlere imza atmasını bekliyoruz. İlçe başkanlığı görevini yapacak kişinin öncelikle daha şeffaf ve halkla iç içe olmasını bekliyorum. Halkın her sorununa çözüm olması ve mevcut hizmetlere katkı sağlaması gerekmektedir.

Bu ilçe hepimizin hepimiz bu ilçede yaşıyoruz. Herkes elini gerekirse bedenini taşın altına koymasını da bilmelidir. AK Parti İlçe başkanlığına gelecek kişinin öncelikle her şeye duyarlı her soruna hakim bir kişi olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra ilçe başkanı bu ilçede yaşaması gerekiyor. Günün 24 saatini bu ilçeye ayırmasını bilmelidir. Sadece mesai saatleri arasında Bozova’da bulunmamalıdır.

Herkesin mutluluğu herkesin aş ve aşına sahip olması için onunda aşlıkta bulunması gerekiyor. Bozova ilçesi 1930 yılında kurulmuş bir ilçedir. O günden bu güne kadar hizmetler noktasında çok geri kalmış bir ilçedir. Bozova ilçesi ile birlikte kurulan ilçeler il olurken, Bozova köy olma yolunda emin adımlarla geri gitmektedir. Gelecek olan kişinin öncelikle şehirleşme adına projeler hazırlatmalı ve onun altına imza atmalıdır. Çarpık kentleşme yenine şehirleşme için öncülük etmeli ve adım atmalıdır.

Geçmişi geride bırakmalı geleceğe emin adımlarla bakmalıdır. Hiç ayrım yapmadan Ahmet Mehmet, Ayşe Fatma. Gözetmeksizin 7’den 70 herkesin elini tutmalı ve onunla yaşamalıdır. Herkese açık olmalı her eleştiriye cevap olmalıdır. Olunmuyorsa da olunmalıdır. Eşit hizmet anlayışı ile hareket etmeli ve partinin neferi olmalıdır. Küskünlüğe dargınlığa mahal vermeden emin adımlarla ayağını yere iyi basmalıdır. AK Parti ilçe başkanı olacak kişiye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerken, şunu da unutmamak gerekir. Gelen gideni aratmasın aratacaksa boynu bükük bir şekilde gelmesin iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle

FACEBOOK YORUMLARI