USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy Halkla İç İçe

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy seçildiği günden bu yana sürekli olarak halkla bir araya gelerek halkın,ilçenin ve kırsal mahallelerin eksikliklerini ve yapılacak olan hizmetler noktasında görüş alış verişinde bulunuyor. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy gece gündüz demeden halkla bir araya gelerek taleplerini yerinde dinleyip çözümü noktasında talimatlar veriyor. Temel Belediyeciliğinin yanında sosyal […]

Başkan Aksoy Halkla İç İçe
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy seçildiği günden bu yana sürekli olarak halkla bir araya gelerek halkın,ilçenin ve kırsal mahallelerin eksikliklerini ve yapılacak olan hizmetler noktasında görüş alış verişinde bulunuyor. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy gece gündüz demeden halkla bir araya gelerek taleplerini yerinde dinleyip çözümü noktasında talimatlar veriyor.

Temel Belediyeciliğinin yanında sosyal belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunda takdir toplayan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor.

Mesai saati gözetmeksizin gece gündüz vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aksoy sorunları ve talepleri yerinde dinliyor. Merkez ve kırsal da olmak üzere her evi, her dükkânı ziyaret eden Başkan Aksoy vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet ediyor. Özellikle kırsal mahalleleri dolaşarak vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Aksoy not alarak yanındakilere talimat veriyor. Çat kapı ziyaretlerde vatandaşların dertleriyle hemhal olup sorunlarına çözüm bulan Başkan Aksoy vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.Başkan Aksoy mahallelerde yaşanan sıkıntıları ve eksiklikleri mahalle muhtarlarından öğrenip  ihtiyaçlarının giderilmesi için de ilgililere talimat verdi.Vatandaşlar mahallelerine kadar gelip sorunlarını dinleyen Başkan Suphi Aksoy’a teşekkür ederek sorunlarıyla birebir ilgilendiği için takdir ettiler.Başkan Suphi Aksoy ziyaretler kapsamında yaptığı açıklamasında; ‘’Sürekli kırsal mahallelerimiz de ve hemşerilerimizin arasında olmaya çalışıyoruz. İnşallah ulaşamadığımız mahallemiz ve girmediğimiz sokağımız,mahallemiz kalmayacak. Bu çalışmalar kapsamında tabi gerek köylümüzün gerekse esnafımızın çiftçimizin halkımızın da taleplerini dinliyoruz ve bu taleplerin çözümü için de ilgililere talimat veriyoruz. Belediyemizle ilgili olmayan konularda da ilgili yerleri bilgilendirip vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanmasını sağlıyoruz. Bozova her şeyin en iyisine layık” düsturuyla hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz’’ dedi.

BAŞKAN AKSOY MUHTARLARI UNUTMADI

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği günden bu yana halkın yanı sıra mahalle muhtarları ile de bir araya gelerek gerek muhtarın gerekse muhtarı oldukları mahalle ve halkın sorunlarını muhtarlardan dinliyor. Başkan Aksoy gittiği her mahalle muhtarını da Belediye başkanlığı tarafından hazırlanan hediye paketlerini de mahalle muhtarlarına vermeyi unutmuyor. Mahalle muhtarların görüşünü alarak belediyecilik alanında ne yapılması gerekiyorsa yapma adına da çalışmalarda bulunuyor.

 

FACEBOOK YORUMLARI