USD
EURO
ALTIN

İş umutları Avrupa oldu

Mustafa  AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerdeki gençler iş umuduyla başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gittikleri öğrenildi. Yapılan bir araştırmaya göre iş bulamayan gençler iş umuduyla Avrupa yoluna düştükleri öğrenildi. Önümüzdeki günlerde ve aylarda da iş umuduyla bir çok gencin daha gideceği öğrenildi. BAŞKA ÇAREMİZ KALMADI Bozova kent merkezinde […]

İş umutları Avrupa oldu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa  AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerdeki gençler iş umuduyla başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gittikleri öğrenildi. Yapılan bir araştırmaya göre iş bulamayan gençler iş umuduyla Avrupa yoluna düştükleri öğrenildi. Önümüzdeki günlerde ve aylarda da iş umuduyla bir çok gencin daha gideceği öğrenildi.

BAŞKA ÇAREMİZ KALMADI

Bozova kent merkezinde iş sahalarının olmayışı ve ailelerine yük olmaktan usanan onlarca genç son bir yıl içerisinde Avrupa’ya gittiği öğrenildi. İş imkanlarının olmadığı ilçede boş gezmekten ve ailelerine yük olmaktan sıkılan ve iş umuduyla bugüne kadar gençlerin yanı sıra yine iş umuduyla Avrupa’ya gitmeye hazırlanan gençlerin olduğu öğrenildi.özellikle evlilik çağına gelen ve askerliğini yapmış işsiz gençlerin başı çektiği öğrenilen işsizler iş vaatleriyle gittikleri ve gidecekleri öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI