USD
EURO
ALTIN

Bozova’ya müjde

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçim vaatleri arasında yer alan projelerin yanı sıra ilçenin kalkınması ve refah ve sosyal alanların oluşturulması içinde çalışmalarda bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, daha önce Çatak tesisleri yanında belediyeye ait alanda yürüyüş ve bisiklet yolu için incelemelerde bulunulmuştu. Yapılacak yürüyüş ve bisiklet yolu için hazırlanan projeyi […]

Bozova’ya müjde
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçim vaatleri arasında yer alan projelerin yanı sıra ilçenin kalkınması ve refah ve sosyal alanların oluşturulması içinde çalışmalarda bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, daha önce Çatak tesisleri yanında belediyeye ait alanda yürüyüş ve bisiklet yolu için incelemelerde bulunulmuştu. Yapılacak yürüyüş ve bisiklet yolu için hazırlanan projeyi esnafla birlikte inceleyen başkan Aksoy, esnafın ve halkın görüşlerini de alarak projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

CAZİBE MERKEZİ YOLUNDA İLK ÇALIŞMA

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova genelinde turizmi canlandırma adına bir çok alanda yaptığı gezi ve incelemeler sonrasında ilk çalışma çatak tesisleri yanı başında bulunan alana yürüyüş yolu ve bisiklet yolu için proje hazırlattı. Önümüzdeki aylarda bu alanda ilk kazma vurularak çalışmalar başlanacağı öğrenilirken, ilçeye kazandırılacak olan yürüyüş ve bisiklet yolu ilçenin görünümünü de değiştireceği ön görülüyor. Özellikle Bozova başta olmak üzere piknik için Bozova ilçesine gelen vatandaşların bu alanda hem yürüyüş hem de bisiklet kullanarak gönül rahatlığı ile piknik yapmış olacaklar.

 

FACEBOOK YORUMLARI