USD
EURO
ALTIN

Gelecek partisi ilçe kongresi yapıldı

BOZOVA- Gelecek Partisi Türkiye genelinde teşkilatlanmalarını bir bir bitirirken, Şanlıurfa İl genelindeki ilçelerinde kongrelerini yapmaya devam ediyor. 30 temmuzda yapılması beklenen il kongresi öncesinde tüm ilçe kongrelerini bitirmeyi hedefleyen Gelecek Partisi İl başkanlığı geçtiğimiz Cuma günü Bozova ilçesinde de kongreye gitti. Kongreye tek liste halinde gidilirken, daha önce ilçe başkanlığına ataması yapılan Erkan Doğan yönetimi […]

Gelecek partisi ilçe kongresi yapıldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

BOZOVA- Gelecek Partisi Türkiye genelinde teşkilatlanmalarını bir bir bitirirken, Şanlıurfa İl genelindeki ilçelerinde kongrelerini yapmaya devam ediyor. 30 temmuzda yapılması beklenen il kongresi öncesinde tüm ilçe kongrelerini bitirmeyi hedefleyen Gelecek Partisi İl başkanlığı geçtiğimiz Cuma günü Bozova ilçesinde de kongreye gitti. Kongreye tek liste halinde gidilirken, daha önce ilçe başkanlığına ataması yapılan Erkan Doğan yönetimi tek liste olarak seçime gidildi. İlçe seçim kurulu tarafından ilçe binasında yapılan seçim ile birlikte Bozova İlçe başkanlığı seçimi de tamamlanmış oldu. Yapılan kongre sonrasında bir açıklamada bulunan İlçe Başkanı Erkan Doğan, ‘ bugün gerçekleşen kongremizde pandemi sürecinin devam etmesi nedeniyle sadece delegelerimiz kongremize katıldılar. Yapılan kongremizde bizleri yalnız bırakmayan İl Başkanımız Abdullah Yeşil ve İl yönetimine şahsım ve yönetimim adına teşekkür  ediyorum’ dedi. Kongre ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan İl Başkanı Abdullah Yeşil ise, ‘ Şanlıurfa il genelindeki tüm ilçelerimizde kongrelerimizi bir bir gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugün burada Bozova ilçe kongremizi de tamamladık. İnşallah ay sonuna kadar tüm ilçelerimizin kongrelerini tamamlayarak il kongremizi de gerçekleştirmiş olacak. Bugün gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremiz Bozova’mıza hayırlı olsun’ dedi.

GELECEK PARTİSİ İLÇE YÖNETİMİ ŞÖYLE OLUŞTU

Cuma günü gerçekleşen kongre ile birlikte İlçe Başkanı Erkan Doğan seçilirken, yönetime ise şu isimler yer aldı. Abdulkadir Kılıç, Ali Öksüz,Derviş Furat, Emine Ercan,Fedli Doğan,Kadir Güzel,Mehmet Polat,Mehmet Yolcu,Metin Bulut,Mehmet Demir,Mustafa Nalbantçı,Mustafa Yılmaz,Mehmet Bulut,Recep Tut,Resul Elçi,Reşat Halhallı,Zehra Akgün,Celal Doğan ve Mehmet Demir seçildiler.

FACEBOOK YORUMLARI