USD
EURO
ALTIN

Evde Kal Bozova

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- İlk olarak Çin ülkesinde çıkan ve hızlı bir şekilde dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgın hastalığı için Türkiye genelinde bir çok önlem alınırken. Bu önlemler doğrultusunda da Bozova ilçesinde de alınmaya devam ediliyor. İlk olarak özellikle halkın yoğun olarak kullandığı tüm kapalı alanlar kapatılırken, halkın salgın hastalığa karşın olarak evde kalmaları […]

Evde Kal Bozova
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- İlk olarak Çin ülkesinde çıkan ve hızlı bir şekilde dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgın hastalığı için Türkiye genelinde bir çok önlem alınırken. Bu önlemler doğrultusunda da Bozova ilçesinde de alınmaya devam ediliyor. İlk olarak özellikle halkın yoğun olarak kullandığı tüm kapalı alanlar kapatılırken, halkın salgın hastalığa karşın olarak evde kalmaları içinde hergün çeşitli uyarılar yapılmaya devam ediliyor.

EVDE KAL BOZOVA

Başta Belediye tarafından alınan kararlar birbir yerine getirilirken, özellikle halkın yoğun olarak kullanım alanı olarak kullandığı kamu kurum ve kuruluşlarda dezanfekte çalışmaları başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlardaki tüm işlemlerde askıya alındığı öğrenildi. Halkın evde kalması içinde gerekli önlemler ve tedbirler alınıyor. Belediye tarafından hergün yapılan dezenfekte çalışmalarının yanı sıra işyerlerine de maske,eldiven ve hijyen için gerekli ilaçlamalar yapılmaktadır. Hijyen için tüm ana caddeler başta olmak üzere gece gündüz temizlik ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları da yapılıyor. Park alanlardaki banklar sökülerek halkın kullanmamaları içinde uyarılarda bulunuluyor. Zabıta ekipleri esnaflara gerekli broşür ve tedbirler için gerekli ikazlarda bulunurken, halkın market manav ve bakkallarda yaptıkları alış verişlerde ürün seçmemeleri içinde uyarılarda bulunuyorlar. Acil durumlar haricinde dışarı çıkılmaması içinde vatandaşlar sürekli olarak uyarılıyor.

SİZ EVDE KALIN SİZE HABERİ BİZ GETİRELİM

Özellikle corona virüs salgın hastalığı için vatandaşların evlerinde kalmaları konusunda uyarılar yapılırken, basın olarak daha doğru daha iyi bir haber için basın olarak sürekli olarak halkımızı aydınlatma ve bilgilendirme adına sahadayız.

FACEBOOK YORUMLARI