USD
EURO
ALTIN

Her Fidan bir fabrikadır

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü yürütücülüğünde Bozova Ziraat Odasının ortak olduğu Her fidan bir fabrikadır katkı ve destek sunan GAP İdaresi Başkanlığı tarafından da desteklenen proje kapsamında Bozova ilçe genelinde 15 çiftçiye 9 bin 150 sertifikalı fıstık fidanı geçtiğimiz hafta içerisinde dağıtıldı. Dağıtım öncesinde Bozova Ziraat Odası toplantı salonunda fıstık ile […]

Her Fidan bir fabrikadır
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü yürütücülüğünde Bozova Ziraat Odasının ortak olduğu Her fidan bir fabrikadır katkı ve destek sunan GAP İdaresi Başkanlığı tarafından da desteklenen proje kapsamında Bozova ilçe genelinde 15 çiftçiye 9 bin 150 sertifikalı fıstık fidanı geçtiğimiz hafta içerisinde dağıtıldı. Dağıtım öncesinde Bozova Ziraat Odası toplantı salonunda fıstık ile ilgili yapılan seminerde fıstıkla ilgili bilgiler katılımcılarla paylaşıldı. Daha sonra ise getirilen sertifikalı fıstıklar üreticilere dağıtıldı.

HER FİDAN BİR FABRİKADIR

Daha öncede Bozova İlçe Tarım ve Orman müdürlüğünün yürütücülüğünü yaptığı sertifikalı zeytin fidanları çiftçi ve üreticilere dağıtılırken, geçtiğimiz hafta da Bozova ilçe genelinde daha önce fıstık fidanı için müracaatta bulunan 15 çiftçiye 9 bin 150 adet fıstık fidanı dağıtımı yapıldı. Hazırlanan proje kapsamında ilçe genelinde başta zeytin ve fıstıkçılığı yaygın hale getirmek ve çiftçi üreticilere dağıtılan fidanlar toprakla buluşurken önümüzdeki yıllarda ağaçların meyve vermesi ile birlikte arazide 45 günlük 30 kişiye istihdamda sağlanılmış olunacak.

FACEBOOK YORUMLARI