USD
EURO
ALTIN

Bozova polisinden şefkat eli

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova kent merkezinde ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan Suriyeli aliye şefkat elini uzattı. Emniyet müdürlüğü ekipleri sadece görevlerinin asayiş ve güvenlik olmadığını insani yardımda da her zaman görevde olduklarını bir kez daha sergilediler. Geçtiğimiz hafta içerisinde daha önce tespit ettikleri Suriyeli […]

Bozova polisinden şefkat eli
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova kent merkezinde ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan Suriyeli aliye şefkat elini uzattı. Emniyet müdürlüğü ekipleri sadece görevlerinin asayiş ve güvenlik olmadığını insani yardımda da her zaman görevde olduklarını bir kez daha sergilediler. Geçtiğimiz hafta içerisinde daha önce tespit ettikleri Suriyeli aileye gıda kolisinin yanı sıra kendi aralarında topladıkları nakdi yardımı da aileye takdim ettiler. Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye’ye ve Bozova’ya gelen aileye yardım elini uzatan polis ekipleri adeta gururlandırdılar.

4 KİŞİLİKLİ AİLEYE POLİS ŞEFKATİ

Bozova kent merkezi Gölbaşı Mahallesi Lale sokakta ikamet eden Suriyeli aile, aile reisinin yanlarında olmadığı ve 3 çocuğa bakan annenin hamile olduğu ve maddi durumu iyi olmadığın öğrenen Bozova emniyetinde görevli polis memurları aileye şefkat elini uzattılar. En büyüğü 12 yaşında en küçüğü ise 1 yaşında olmayan ailenin dramını öğrenen polis memurları, hemen hareket geçerek onlara hem maddi hem de nakdi yardımda bulundular. Ailenin durumu iyi olmadığından dolayı 11 ve 12 yaşlarındaki çocukları koruma altına almak adıyla yurda aldıkları öğrenildi. Her iki çocuk annelerinde uzak kalmayarak yine annelerinin yanına geldikleri öğrenildi. Aile reislerinin nerede olduğu bilinmez iken, bu aileye polis ekiplerinin sahip çıkması ile birlikte Bozova kent merkezi başta olmak üzere kırsalda bu durumda olan ailelere de yardımların yapılması için başta hayırseverlerin de sahip çıkılması bekleniliyor. Polis amcaların yapmış olduğu yardımdan büyük sevinç duyan 12 yaşındaki ailenin en büyük çocuğu annesi ile büyük bir sevinç yaşadı.

 

FACEBOOK YORUMLARI