USD
EURO
ALTIN

Bozova Belediyesi dezenfekte edilmedik yer bırakmıyor!

Bozova Belediyesi tarafından korona virüse karşı tedbirler alınmaya devam ederken kırsalda bulunan Aile Sağlık Merkezleri dezenfekte edildi. Korona virüse karşı tedbirlerini arttıran Bozova Belediyesi her gün belli noktalarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Araçları, toplu alanları ve sokakları dezenfekte eden belediye ekipleri bu kez kırsalda çalışmalarına devam etti.Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahalleler de bulunan […]

Bozova Belediyesi dezenfekte edilmedik yer bırakmıyor!
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Bozova Belediyesi tarafından korona virüse karşı tedbirler alınmaya devam ederken kırsalda bulunan Aile Sağlık Merkezleri dezenfekte edildi.
Korona virüse karşı tedbirlerini arttıran Bozova Belediyesi her gün belli noktalarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Araçları, toplu alanları ve sokakları dezenfekte eden belediye ekipleri bu kez kırsalda çalışmalarına devam etti.Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahalleler de bulunan Aile Sağlığı Merkezlerini dezenfekte ederek vatandaşların ve sağlıkçıların daha hijyenik ortamda çalışmalarını sağladı.
Bozova İlçesinde bulunan kırsal Yaslıca, Yaylak, Deliler, Sığırcık, Koçhisar, Şanlıavşar ve Büyükhan mahallelerinde yer alan Aile Sağlığı Merkezlerinde ki doktor odaları, salonlar, kan alma merkezi ve diğer alanlar hijyen hale getirildi.

FACEBOOK YORUMLARI