USD
EURO
ALTIN

Bozova belediye spor şampiyonluğa oynuyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Amatör A grubunda mücadele veren Bozova Belediye spor ligde durdurulamıyor. Ligde bu hafta deplasmanda Karakeçeliler ile yaptığı maçta 90 dakika sonunda sahadan galip ayrılan taraf oldu. BELEDİYE SPOR AFFETMEDİ Bozova Belediye spor ligde en son Karakeçili spor ile yenice 2. Nolu sahada oynadığı maçta 90 dakika sonunda sahadan 7-0 galip […]

Bozova belediye spor şampiyonluğa oynuyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Amatör A grubunda mücadele veren Bozova Belediye spor ligde durdurulamıyor. Ligde bu hafta deplasmanda Karakeçeliler ile yaptığı maçta 90 dakika sonunda sahadan galip ayrılan taraf oldu.

BELEDİYE SPOR AFFETMEDİ

Bozova Belediye spor ligde en son Karakeçili spor ile yenice 2. Nolu sahada oynadığı maçta 90 dakika sonunda sahadan 7-0 galip gelerek 3 puanla ayrılan taraf oldu. Belediye spor ligde oynadığı 16 maçta 13 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyetle şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor. Bozova Belediye spor ligde kalkan son üç maçta da galip gelerek sezon sonunda şampiyonluk kupasının kaldırmaya hazırlanıyor.

FACEBOOK YORUMLARI