USD
EURO
ALTIN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘Bozova halkı bizler için değerli’

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, koronavirüs tedbirleri kapsamında sahaya inerek vatandaşa kolonya ve maske dağıttı.Bozova Belediyesi koronavirüs gündeme geldiğinden bu yana tedbirler kapsamında ilçe genelinde adeta seferberlik ilan etti. Alınan tedbirler kapsamında halk sağlığı için mücadele eden Başkan Suphi Aksoy ve ekibi, dezenfekte, maske dağıtımı, uyarı yazısı ve temizlik açısından ilçede eksik yer bırakmadı. Başkan Suphi […]

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy;	‘Bozova halkı bizler için değerli’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, koronavirüs tedbirleri kapsamında sahaya inerek vatandaşa kolonya ve maske dağıttı.Bozova Belediyesi koronavirüs gündeme geldiğinden bu yana tedbirler kapsamında ilçe genelinde adeta seferberlik ilan etti. Alınan tedbirler kapsamında halk sağlığı için mücadele eden Başkan Suphi Aksoy ve ekibi, dezenfekte, maske dağıtımı, uyarı yazısı ve temizlik açısından ilçede eksik yer bırakmadı. Başkan Suphi Aksoy, bu kez sahaya inerek vatandaşların durumunu sorup kendilerine kolonya ve maske hediye etti. Başkan Aksoy beraberindekilerle birlikte esnaf ve vatandaşlara maske konusunda uyarılarda bulunarak mühim olmadıkça sokağa çıkmamaları konusunda telkinde bulundu.
‘’ BOZOVA HALKI BİZLER İÇNİ DEĞERLİ’’
Kolonya dağıtımına bizzat iştirak eden Başkan Aksoy; ‘’İlçe halkımızın bu süreçte yanlarında olarak her türlü desteği veriyoruz. Koronavirüse karşı eksiksiz çalışarak halk sağlığını korumak ve ilçenin etkilenmemesi adına dezenfekte çalışmalarının yanında kolonya ve maske dağıtımı gerçekleştirerek kendilerini korumalarını rica ettik. Bozova halkı bizler için değerli bu yüzden bu süreçte en az etkilenmenin olması açısından çalışmalarımız bu yönde devam edecek’’ ifadelerine yer verdi.

FACEBOOK YORUMLARI