USD
EURO
ALTIN

Belediye spor namağlup

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1 amatör B grubunda lider Bozova belediye spor kendi evinde ligin alt sıralarında yer alan Ceylanpınar Tigem sporu konuk etti. Maçın başlama düdüğü ile birlikte rakibine göre daha iyi futbol sergileyen Bozova Belediye spor 90 dakika sonunda sahadan 8-0 galip ayrılan taraf oldu. Maç öncesinde maçın oynandığı Bozova ilçe […]

Belediye spor namağlup
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1 amatör B grubunda lider Bozova belediye spor kendi evinde ligin alt sıralarında yer alan Ceylanpınar Tigem sporu konuk etti. Maçın başlama düdüğü ile birlikte rakibine göre daha iyi futbol sergileyen Bozova Belediye spor 90 dakika sonunda sahadan 8-0 galip ayrılan taraf oldu. Maç öncesinde maçın oynandığı Bozova ilçe stadyumuna gelen Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy her iki takıma da başarı dileklerinde bulunarak maçı tribünde taraftarla birlikte izledi.

BELEDİYE SPOR NAMAĞLUP

Bozova belediye spor ligde oynadığı 4 maçta da galip gelerek namağlupluğunu korudu. Lider Bozova belediye spor gerek kendi evinde gerekse deplasmanda oynadığı 4 maçta da 90 dakika sonunda hanesine 3 puanı yazdırmasını bildi. Bozova Belediye spor lige şampiyonluk parolası ile merhaba diyerek bugüne kadar çıktığı 4 maçı da farklı skorlarla 12 puan topladı. Bozova belediye spor ligde  oynadığı 4 maçta rakiplerine 19 gol atarken, kendi kalesinde hiç gol görmedi. Bozova belediye spor Ceylanpınar Tigem spor ile oynadığı maçta maçın gollerini Muhammed Göçmez 2, Gökhan Doş1,Adem 1,İbrahim Benzer 1,İbrahim 1,Ömer Deli1 Osman Boztepe 1 gol attı. Maç boyunca maçı izlemeye geln Bozova Belediye spor taraftarları takımlarına tam destek vererek 90 dakika sonunda takımlarının farklı yenmesine de etkili olduğu görüldü. Maç boyunca rakibine göre daha üstün futbol oynayan Bozova belediye spor ligde şampiyonluğa adım adım ilerliyor. Maç sonrasında galip gelen Bozova Belediye sporu tebrik eden Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy, ‘takım olarak rakibimize göre daha iyi bir futbol sergiledik. Takım olarak ligde istediğimiz sonuca yani şampiyonluğa oluşmak için gerek iç saha da gerekse dış sahada tüm maçlarımızı kazanarak sezon sonunda şampiyon olarak bir üst gruba çıkmayı hedefliyoruz. Bu maçta galip gelen takımımızı yönetimini,teknik heyeti ve futbolcularımı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda da başarılar diliyorum’. Dedi.Bozova Belediye spor kulüp başkanı İmam Çeviker ise, ‘ takım olarak ligde çok iyi bir konumdayız. Ligde liderlik koltuğunu rakiplerimize kaptırmayacağız. Bugün kendi evimizde oynadığımız Ceylanpınar Tigem spor maçı geride kaldı şimdi önümüzdeki maç ve maçlara bakacağız. Bugün rakibine büyük bir fark atan takım oyuncularımı kutluyorum. Bu başarı ve galibiyet Bozova’nındır. Sezon sonunda ilçemize inşallah şampiyonluk kupasını getireceğiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI