USD
EURO
ALTIN

Belediye spor ilk maçta deplasmanda

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un daha önce oynadığı Bozova gücü sporu  Belediye başkan seçilmesi ile birlikte takımı Bozova belediyesi bünyesine aldı. Bozova gücü Bozova Belediye spor oldu. 2019-2020 futbol sezonunda mücadele verecek olan Bozova Belediye spor Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1.Amatör B grubunda mücadele verecek. Yeni sezonun ilk maçını deplasmanda Badıllı Gençlik’e konuk […]

Belediye spor ilk maçta deplasmanda
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un daha önce oynadığı Bozova gücü sporu  Belediye başkan seçilmesi ile birlikte takımı Bozova belediyesi bünyesine aldı. Bozova gücü Bozova Belediye spor oldu. 2019-2020 futbol sezonunda mücadele verecek olan Bozova Belediye spor Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1.Amatör B grubunda mücadele verecek. Yeni sezonun ilk maçını deplasmanda Badıllı Gençlik’e konuk olacak olan Bozova Belediye spor ilk maçta sahadan üç puan alarak lige merhaba demeye hazırlanıyor. Yeni sezon öncesinde takım olarak hazırlıklarının günde yaptığı idmanlarla sürdüren Bozova belediye spor hedef şampiyon olarak sezon sonunda kupayı kaldırmayı hedefliyor.

BOZOVA BELEDİYE SPORUN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

1.Amatör B Grubunda mücadele verecek olan Bozova Belediye sporun rakipleri belli oldu. Bozova belediye spor grupta Eyyübiye Belediye spor,Eyyüp spor,Birecik spor, Türk Telekom, Ceylanpınar TİGEM, Viranşehir İdman spor, Yenihal spor, Badıllı spor, Genç Karakeçili spor ile mücadele verecek.

FACEBOOK YORUMLARI