USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy acılı aileye sahip çıktı

Mustafa  AÇIKGÖZ BOZOVA- Geçtiğimiz günlerde Sivas’a mevsimlik içi olarak giden ve 3 evlatlarını boğularak kaybeden aileye Bozova Belediyesi sahip çıktı.Bozova İlçesinde yaşayan Yağmur ve Zurnacı aileleri mevsimlik tarım işçisi olarak Sivas’a şeker pancarı toplamaya gitmişti. Zurnacı ve Yağmur Ailelerinin çocukları 2’si kardeş 1 kuzen Kızılırmak Nehri’ne boğuldular. Tüm Türkiye’yi yasa boğan ve ailelerinin feryatlıyla içleri […]

Başkan Aksoy acılı aileye sahip çıktı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa  AÇIKGÖZ

BOZOVA- Geçtiğimiz günlerde Sivas’a mevsimlik içi olarak giden ve 3 evlatlarını boğularak kaybeden aileye Bozova Belediyesi sahip çıktı.Bozova İlçesinde yaşayan Yağmur ve Zurnacı aileleri mevsimlik tarım işçisi olarak Sivas’a şeker pancarı toplamaya gitmişti. Zurnacı ve Yağmur Ailelerinin çocukları 2’si kardeş 1 kuzen Kızılırmak Nehri’ne boğuldular. Tüm Türkiye’yi yasa boğan ve ailelerinin feryatlıyla içleri dağlayan olay sonrası, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy harekete geçti. Başkan Aksoy, acılı ailenin derdine ortak olarak, dışarıya çıkmamaları için 2 acılı babayı belediye de işe aldı.Vefat eden Kadir yağmur (13) ve Mahmut Yağmur (15) babası Muhittin Yağmur ve Mehmet Zurnacı (8) Babası İbrahim Halil Zurnacı’ya taziye ziyaretinde bulunan Başkan Aksoy, her türlü yanlarında olduklarını belirterek kendi bünyelerinde işe aldıklarını ifade etti.

BAŞKAN AKSOY ACILI AİLEYE DESTEK ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Sivas iline mevsimlik tarım işçisi olarak giden yağmur ailesi Kızılırmak nehrinde serinlemek için giren 3 çocuk yaşamını yetirirken, acılı aileye Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy sahip çıktı. Acılı aileleri ziyaret ederek acılarını bir nebze de olsa hafifletmek adına yaptığı ziyarette ailelere kendi bünyesinde çalıştırılmak için işe aldı. Acılı ailenin acısını bir nebze de olsa hafifleten başkan Aksoy, ‘ mağdur ve ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Devlet millet olarak her zaman mağdurun kimsesizin yardıma muhtaç vatandaşımızın yanındayız. Geçtiğimiz günlerde Sivas iline mevsimlik tarım işçisi olarak ilçemizden giden ailelerimiz maalesef üzücü bir durumla karşı karşıya kaldılar 3 evlatlarını Kızılırmak’da kaybeden ailelerimize bizde belediye olarak kendilerine sahip çıktık. Bir nebze de olsa acılarını hafifletmek adına kendilerini işe aldık. Allah hiçbir ailemize böyle acılar yaşatmasın, acılı ailelere tekrardan baş sağlığı diliyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI