USD
EURO
ALTIN

79 milyon tek yürek

15 temmuzda bir avuç cuntacının kalkışımı sonrasında Türkiye’yi bölmeye çalışanlar o gece de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Başkomutan, büyük lider Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla adeta sokaklara akın eden Türk halkı çabulculara gereken dersi yerinde verdi. 79 milyon Türk halkı Türkiye’nin bütünlüğünü bozmaya çalışan darbecilerin yanı sıra dış güçlere de gereken demokrasi dersini en iyi şekilde vermiştir. […]

79 milyon tek yürek
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

15 temmuzda bir avuç cuntacının kalkışımı sonrasında Türkiye’yi bölmeye çalışanlar o gece de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Başkomutan, büyük lider Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla adeta sokaklara akın eden Türk halkı çabulculara gereken dersi yerinde verdi. 79 milyon Türk halkı Türkiye’nin bütünlüğünü bozmaya çalışan darbecilerin yanı sıra dış güçlere de gereken demokrasi dersini en iyi şekilde vermiştir. 25 gündür meydanlarda devam eden demokrasi ve şehit nöbetleri Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çarşamba günü vereceği talimatla nokta konulacak.

Türk halkı, Türkiye’le Kürdüyle, Arabıyla, Çerkeziyle, Lazıyla, sunnisiyle, bir bütün olduğunu bir kez daha dünyaya göstermiştir. Kurtuluş mücadelesinde 7’den 77’ye nasıl ki herkes tek yürek olduysa bunun Çanakkale de de gösterdi. 15 temmuzda da gösterdi. 15 Temmuz gecesi Türkiye’nin darbeye değil yeniden kurtuluş mücadelesi vermiştir. yıllardır bu topraklarda var olan dış güçler 15 temmuzda FETO terör örgütüne mensup bir avuç kendini bilmez darbecinin bu ülkeyi böleceğini zannettirler zanları kendilerine kalsın bu ülkeyi kimse böldüremez kimse bu ülkenin bütünlüğüne sahip çıkamaz. bu ülkenin bütünlüğüne ancak ve ancak yine Türk halkı sahip çıkar bu güzelim vatanım üzerinde oynanılan tüm oyunlar gün geldiğinde bozulacaktır. nitekimde bozuldu. bu ülkeyi ve milleti kimse hüsrana uğratamaz. Türk halkı başka halklara benzemez.

nasıl ki İstiklal marşımızın ilk başında milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un sözleri Korkma, sönmez bu şafaklar tüm dünyaya ders olsun bu halk Allah’tan başka kimseden korkmaz kimsenin önünde de eğilmez ancak ve ancak Allah karşısında boyun eğer. bu da böyle bilinsin yıllardır Türk halkını dini ve duygu sömürüsü yaparak kandıran FETO terör örgütü yine aynı oyunu oynayarak Türk halkını kaldırmaya çalıştı ama bundan başarılı olamadı. Türk halkı geçmişte olduğu gibi bugünde yarında hiç bir zaman kimsenin oyuna gelmez bu cennet vatanı çabulcusuzlara bırakmak.

TSK başta olmak üzere yıllardır yargı, ve diğer kurumlarda adeta çörekleyen ve Ülkenin geleceğini karanlığa sokmaya çalışanlara da en iyi dersi yine Türk halkı ve Devletimiz vermiştir. Tankla topla, Uçakla hiç bir güç bu halkı yıldaramaz. bu halk hiç kimseye boyun eğmez Allah’tan başkasına

 

FACEBOOK YORUMLARI