USD
EURO
ALTIN

20 Yıllık hasret sona erdi

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Uzun yıllardır Bozova gücü olarak Bozova’yı amatör ligde temsil eden ve son haftalarda şampiyonluğu kaçıran Bozova gücünün şampiyon olması için belediye başkanı seçildiği ilk günden itibaren Bozova gücü sporu Bozova Belediye spor olarak belediye bünyesine alan Başkan Suphi Aksoy ilk sezonda takımın şampiyon olması içinde tüm desteği verdiği öğrenildi takımın her çıktığı […]

20 Yıllık hasret sona erdi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Uzun yıllardır Bozova gücü olarak Bozova’yı amatör ligde temsil eden ve son haftalarda şampiyonluğu kaçıran Bozova gücünün şampiyon olması için belediye başkanı seçildiği ilk günden itibaren Bozova gücü sporu Bozova Belediye spor olarak belediye bünyesine alan Başkan Suphi Aksoy ilk sezonda takımın şampiyon olması içinde tüm desteği verdiği öğrenildi takımın her çıktığı maçta yalnız bırakmayan Başkan Aksoy şampiyonluk maçında da takımı yalnız bırakmadı. Deplasmanda Eyyüp spor ile oynanılan şampiyonluk maçından önce ve maç boyunca takımla birlikte olan Başkan Aksoy maç sonunda takımla birlikte şampiyonluk kupasını alarak hem takımın hem de ilçenin sevincine ortak oldu.

NİHAYET ŞAMPİYONLUK GELDİ

Yıllardır Bozova gücü olarak Bozova’yı futbolda temsil eden takım 2019-2020 sezonu öncesinde Bozova belediye spor olarak isim değişikliğine gitti. Sezon başında takım kadrosunu güçlendirerek sezona merhaba diyen Bozova belediye spor sezon oyunca sadece 2 maçta mağlup olurken, çıktığı her maçta puan ya da puanlarla sahada ayrıldı. Sezon boyunca oynadığı iyi futbolla da gönüllere taht kuran Bozova Belediye spor ligin son maçında deplasmanda güçlü rakibi Eyyüp sporu 90 dakika sonunda 2-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasını alan taraf oldu.

TARAFTARDA BÜYÜK SEVİNÇ

Takımlarını her maçta yalnız bırakmayan Bozova belediye spora gönül veren taraftarlar ligin son maçında ve şampiyonluk maçında takımlarına tam destek verdikleri görüldü. Şampiyonluk mücadelesi veren Bozova belediye spor ligde son 90 dakikada taraftarlarında desteğini arkasına alarak sahaya çıktı. 90 dakika boyunca takımlarının galip gelmesi için takımlarına destek olan taraftarlar 90 dakika sonunda gelen galibiyetle takımla birlikte şampiyonluğu yaşadılar.

BAŞKANDAN TAKIMA TEBRİK

Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy takımın şampiyonluk maçında takımla birlikte sahaya çıkarak maç sonunda takımın şampiyonluk kupasını almaları için destekte bulunduğu görüldü. Başkan Aksoy maç sonunda takımın galip gelerek şampiyon olmasından sonra yaptığı açıklamada, ‘bugün burada şampiyon olan tüm takımı ve antrenörlerini kutluyorum. Böylesi güzel mutluluğu bizlere ve tüm Bozova’mıza yaşattıkları içinde  tekrardan hepsini tek tek kutluyorum. İnşallah bundan sonraki ligde de şampiyon olarak bir üst lige çıkacaklarından eminim. Her maçta olduğu gibi bu maçta da takımını yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk onlarındır’ dedi.

20 YILLIK HASRET BİTTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1.Amatör liginde mücadele veren Bozova Belediye spor 20 yıllık hasreti de bitirdiler 20 yıl sonra grubunda şampiyon olan Bozova belediye spor şampiyonluk kutlamalarını Bozova kent meydanında doyasıya davullu zurnalı bir şekilde kutlandı. Kutlamalara Bozova Belediye spor ile birlikte Bozova belediye başkanı da katıldı. Şampiyonluk kutlaması çekilen halaylarla son buldu.

FACEBOOK YORUMLARI